Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Beken kleur in het Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
21-03-2013

Modeshow badkleding en lingerie na borstoperatie of stoma in het thema 'beken kleur'

Op woensdagavond 3 april 2013 organiseren de afdelingen Mammacare en Stomacare van Ziekenhuis Amstelland een modeshow voor patiënten en hun partner/familie. De modellen van Annemieke van Egmond (Mammamellaspecials) en Carolien Brouwer tonen een collectie badkleding en lingerie, speciaal gemaakt voor deze patiëntengroep.

Daarnaast is er een informatiemarkt en een drietal interessante presentaties. Er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij voor deze bijzondere avond. De avond start met een presentatie van een kleurspecialist “Kleur bekennen” gevolgd door een inspirerend verhaal van Angela Kramers van Moving Meditation “met yoga weer op de been”. Daarna tonen de modellen de eerste serie badmode en lingerie.

ziekenhuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Ziekenhuis Amstelland


In de uitgebreide pauze (en vooraf en na afloop natuurlijk) kunnen patiënten de informatiemarkt bezoeken. In de praktijk een heel belangrijk moment, omdat men daar vragen kan stellen en in gesprek kan gaan over persoonlijke vragen en wensen. Na de pauze wordt door “Anita Nederland” uitgelegd hoe een borstprothese wordt gemaakt en aangemeten, waarna de modeshow een vervolg krijgt.

Vanzelfsprekend zijn de hele avond de Mammacare en Stomacare verpleegkundigen aanwezig evenals een specialist en medewerkers van de polikliniek van Ziekenhuis Amstelland.

Op de informatiemarkt staan de volgende partijen:

o          Anita Nederland; borstprothesen

o          Reade; revalidatie

o          Samenloop voor Hoop

o          Mathot medische speciaalzaak

o          Creatieve Therapie voor u in Amstelveen met het inloopatelier.

Kijk ook bij Praktijk voor Beeldende therapie  www.saskiavanrijn.nl

o          Armalei lingerie

o          Moving Meditation Yoga met Angela Kramers

o          Maitop; tops met 1001 mogelijkheden

Aanmelden kan via de website van Ziekenhuis Amstelland (patiënten/voorlichting) of telefonisch 020-7556314. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met het grote aantal inschrijvingen dus wees snel, vol is vol!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.