Bijgewerkt: 23 mei 2022

Begin Jazz in het Dorp 2015 met een heerlijk lunchconcert!

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Jazz in het Dorp
03-08-2015

Zondag 23 augustus 2015, 12 uur. Het is de eerste week na de zomervakantie, maar hoewel werk en school weer zijn begonnen, zindert de zomer nog na. De eerste jazzmelodieën dansen door het dorp. Een prima moment om gezellig bij te praten met vrienden en bekenden. Lange tafels, lekker eten en goed gezelschap. En, niet te vergeten: een geweldig jazzoptreden!

Klinkt dat je als muziek in de oren? Begin Jazz in het Dorp dan om 12 uur met een verrukkelijke lunch in de Stationsstraat! Het Broodkeldertje serveert tijdens het lunchconcert heerlijke huisgemaakte soep en luxe sandwiches. Een unieke gelegenheidsformatie bestaande uit de beste docenten van de Muziekschool Amstelveen veroorzaakt een geweldig jazzoptreden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Het Diederik Ruisch kwintet speelt op het podium tijdens de Jazz in het Dorp 2014


De docenten van de muziekschool hebben allen ruime ervaring in zowel het commerciële- als het jazzcircuit. Harriet Middelhoek treedt ook op met The Dutch Palladium Orchestra, de in Duitsland gesitueerde groep The Croonettes en de vocal group Shooting Star. Peter Bergman speelde jarenlang met Jamento, Sfeq (o.a. op het North Sea Jazz Festival) en speelde onlangs nog op de live dvd van Caro Emerald. Orjan Graafmans speelt o.a. met de Gerard Kleijn group en het Clazz ensemble. Martin Lichters treed vooral solo op als gitaarsolist, jazz & bossa nova vocalist en loopstation. Rob van de Oever speelt op Jazz in het Dorp zelfs twee keer, ook met Elsie Nouvel. Op 23 augustus spelen de docenten jazzstandards en bossa nova's, lekkere achtergrondmuziek voor bij de jazzlunch.

Lunch je mee? Het lunchconcert duurt van 12:00 tot ca 13:15. Kaartjes kosten 15 euro per persoon en zijn vanaf nu te koop bij ‘t Broodkeldertje en The WineKitchen. De prijs is exclusief drankjes, deze zijn verkrijgbaar met consumptiemunten. Reserveer nu jouw tafel aan het podium, want op is op! Kijk ook rond op de website: http://jazzinhetdorp.nl/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.