Bijgewerkt: 19 april 2024

Beeldhouwwerken en tekeningen expositie in Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Dick Houweling
15-08-2014

Nog tot en met zondag 17 augustus 2014 exposeren beeldhouwster Laura Ruhé en tekenaar Dick Houweling in buitenplaats Wester-Amstel. Laura en Dick zijn open atelierleiders bij SAKB Ateliers in Amstelveen en hebben beiden ooit de Publieksprijs van de Amateurkunsttentoonstelling in Amstelveen gewonnen. Laura won de prijs in 2011, Dick in 2014.

Foto Amstelveen
(Foto Laura Ruhé - 2014)

Laura Ruhé: Roofvogel


Laura Ruhé wijdt zich al meer dan 20 jaar met grote overgave aan het beeldhouwen. Haar beeldhouwwerken zijn duidelijk geïnspireerd op haar grote liefde voor de natuur. Op haar grote tuin in Vinkeveen, die omringd wordt door water, plaatst ze haar beelden op speciaal uitgekozen plekken. Haar favoriete materialen zijn albast, serpentijn en springstone.

Foto Amstelveen
(Foto Dick Houweling - 2014)

Dick Houweling: Gerco Aerts


Dick Houweling tekent al meer dan 40 jaar. Hij exposeert op Wester-Amstel portretten en diverse tekeningen van musici. De portretten maakte hij onder andere bij SAKB Ateliers. Voor zijn muziektekeningen bezocht hij een atelier in Amsterdam, waar wekelijks musici werden uitgenodigd om door een kring van kunstenaars tijdens hun spel te worden vastgelegd. Zijn werken zijn gemaakt met pastel, houtskool en contékrijt. Adres: Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen. Openingstijden: t/m zondag 17 augustus donderdag t/m zondag 12.00-16.30 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.