Bijgewerkt: 20 maart 2023

Beeldend kunstenares Sunny Neeter exposeert in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Cultuur

Bron: Sunny Neeter
23-11-2015

Sunny Neeter is een Amstelveense kunstenares en exposeert sinds 1987 haar werken in musea, galeries en kunstbeurzen. Op de vraag, of ik in het ziekenhuis wilde exposeren hoefde ik niet lang na te denken. Ik hoop met mijn kunst, dat de mensen - die om welke reden dan ook in het ziekenhuis moeten zijn - ook even op andere gedachten komen door naar een mooi kunstwerk te kijken. Hopelijk worden ze dan een beetje vrolijk van de kleuren als ze een ziek familielid in het ziekenhuis hebben liggen, of anders kunnen ze gewoon genieten van de kunst die ik op mijn eigen manier maak.

Foto Amstelveen
(Foto S. Neeter - 2015)

De Amstelveense beeldend kunstenaar Sunny Neeter


Wat mijn kunstwerken betreft, ik vind het nog steeds een uitdaging om te experimenteren met steeds weer verschillende materialen en technieken, omdat het mij een groots gevoel van vrijheid geeft. Ik neem de ruimte om mij over te geven aan een ontdekkingsreis zonder grenzen, waarbij aardse materie en kosmische krachten een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn, die voortdurend verandering teweeg brengt. Door de combinatie van al deze elementen krijgt mijn beeldtaal een geheel eigen authentiek handschrift.

Foto Amstelveen
(Foto S. Neeter - 2015)

De tentoonstelling van Sunny Neeter in Ziekenhuis Amstelland


Mijn atelier bevindt zich in Aalsmeer, waar ik ook workshops geef in schilderen met mixed media. Geïnteresseerden kunnen kijken op mijn website www.sunnyart.eu en contact met mij opnemen via info@sunnyart.eu, of op mijn mobiel 0654682551. De kunstwerken van Sunny zijn nog t/m december 2015 te zien in Ziekenhuis Amstelland, Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.