Bijgewerkt: 20 mei 2024

Badmintonvereniging Van Zijderveld Amstelveen bestaat 40 jaar!

Nieuws -> Sport

Bron: Badmintonvereniging Van Zijderveld
03-04-2011

Op donderdag 5 mei 2011 bestaat onze Badmintonvereniging Van Zijderveld in Amstelveen 40 jaar, en dat willen wij graag vieren! Onze vereniging werd op 5 mei 1971 door Maus Hulisélan en Rob van Zijderveld  opgericht onder de naam Sportschool Rob van Zijderveld. In 2002 werd ons onderkomen vanuit een particuliere sportschool verplaatst naar een gemeentelijk sportcomplex.

Foto Amstelveen
(Foto Van Zijderveld - 2011)

Maus Hulisélan en Rob van Zijderveld de oprichters van de badmintonvereniging hier op een archieffoto


Onze sportieve verenigingsprestaties zijn sindsdien onveranderd en reeds jaren een begrip in de badmintonwereld. Vanaf 1980 speelt onze vereniging in de hoogste klasse van de nationale badminton competitie. In 1999 en 2001 werden wij Nederlands badmintonkampioen en in 2009 en 2010 eindigden wij als “runner-up” in de strijd om het nationale kampioenschap. Daarbij zijn veel van onze individuele spelers zowel bij de jeugd als senioren in de afgelopen decennia Nederlands kampioen geworden.

Onze badmintonvereniging is ook een van de gezelligste verenigingen van Amstelveen. Alle reden dus om ons jubileum te vieren, zeker omdat onze vereniging met ruim 250 leden nog steeds een bloeiende is.

Graag nodigen wij ook via deze weg alle leden, ere-leden, oud-leden, Vrienden van de Club en sponsors van de club uit om op zaterdag 14 mei 2011 vanaf 19.30 uur in De Meerkamp met z’n allen een gezellige feestavond te maken. Het thema voor deze avond is: “The Seventies”.

Aanmelden voor het feest kan via ons e-mailadres fc@vanzijderveld.nl tot uiterlijk 5 mei, dus wees er snel bij! Alle informatie over ons jubileum is te vinden op onze website www.vanzijderveld.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.