Bijgewerkt: 26 mei 2024

BOOST sportmarkten in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
12-08-2015

Waarom BOOST? BOOST is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen. Ons doel is om kinderen tot 4 jaar, al dan niet samen met hun ouders, aan het bewegen te krijgen. We doen dat door het beweegaanbod voor deze groep onder de aandacht te brengen tijdens beweegmarkten. Motto: Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met bewegen! We promoten tegelijkertijd een gezondere levensstijl, zoals het voorkomen van overgewicht. Daarnaast verbeter je de band met je kind en is het voornamelijk erg leuk!

Foto Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2014)

De EnergieBrigade in Amstelveen helpt (aanstaande) moeders en kinderen in Amsterdam en Amstelveen om te sporten en aandacht te besteden aan hun eigen gezondheid en energie


Wat is BOOST? De BOOST markten zijn steeds op twee opeenvolgende zaterdagen in een specifieke wijk. Het doel is, dat we door enthousiasmeren tijdens de BOOST markten een impuls geven aan nieuw beweegaanbod in de wijk en de bezoekers de weg wijzen naar leuke activiteiten in Amstelveen. De 1ste zaterdag gebruiken we om een marktplein te creëren in een sporthal, met kraampjes, waar de beweegaanbieders zich kunnen presenteren. Daarnaast is er ruimte voor diëtiek en opvoedkundig advies. Daar omheen wordt een beperkt aantal activiteiten georganiseerd.

Vervolgens gaan we, door middel van het uitdelen van kortingsbonnen, ouders/kinderen op laagdrempelige manier kennis laten maken met het aanbod op de locaties van de aanbieders. De 2de zaterdag geven we ruimte aan onze partners om hun activiteit in de praktijk te promoten en kunnen ouders en kinderen meedoen met een aantal korte lessen.

Waar is BOOST? Tussen augustus 2015 en mei 2016 zullen wij in 3 wijken actief zijn: Bankras/Kostverloren, Keizer KarelPark en Waardhuizen/Middenhoven.

Wanneer is BOOST? 29 augustus 13.30 - 15.30 uur en 05 september 09.30 - 11.00 uur Nieuwe Bankrashal, Pandora 3, Amstelveen

26 september 13.30 - 15.30 uur  en 03 oktober 09.30 - 11.00 uur, De Meerkamp, Van der Hooplaan 239, Amstelveen

Begin januari 2016 (data en tijden nog niet bekend), De Meent, Orion 3, AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.