Bijgewerkt: 6 juni 2023

Auto's leeggeroofd in Westwijk

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
27-03-2021

In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 maart 2021 zijn twee BMW's behoorlijk vernield in Westwijk. Het dashboard en het stuur is gestript en bij de bestuurdersdeur is een groot gat gemaakt. De auto's stonden geparkeerd in Westwijk, in de straten Brederode en Dommelrode – meldt het Basisteam Amstelveen van de politie op Facebook

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2021)

Het lege dashboard en de stuurkolom zonder stuurwiel van een BMW dat in Westwijk is vernield


Helaas worden in Westwijk regelmatig auto-onderdelen op deze manier gestolen. Het duurt natuurlijk even voordat alle onderdelen los zijn geschroefd. Het kan dus ook niet anders dan dat de dader of daders langere tijd bezig zijn geweest. Uiteraard zal dit heel stil gebeuren maar het zou toch moeten opvallen dat iemand midden in de nacht aan het sleutelen is in een auto.

Ben je 's avonds laat wakker of 's nachts? Kijk dan eens door de gordijnen naar buiten...Zie je iets verdachts of personen in of rond een auto bewegen? Bel dan direct 112 en geef een eventueel signalement en/of looprichting door. We komen liever een keer teveel dan te laat!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.