Bijgewerkt: 3 juni 2023

Auto's botsen weer op afrit 5

Nieuws -> Politie

Bron: Amstelveenweb
22-12-2012

Zoals dat al vaker gebeurde, was het op vrijdagavond 21 december 2012 ongeveer 21 uur weer raak. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing in Amstelveen, op de Keizer Karelweg bij de A9, afrit 5 naast het viaduct.

aanrijding Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De kruising Keizer Karelweg en afrit 5 op 21 december 2012 om 21 uur


Een Lexus CT 200H reed van de afrit naar beneden en een Volvo V70 personenauto die van de kant van het viaduct optrok, botsten met elkaar. De Lexus werd tegen een lantaarnpaal gedrukt midden op de weg en de bestuurder raakte gewond. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.

aanrijding Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De Lexus en de Volvo kunnen weggesleept worden. Op deze kruising is altijd oplettendheid en voorzichtigheid noodzakelijk


De Lexus en de Volvo werden ook zwaar beschadigd, de airbags waren ontploft, dus de chaos was volledig. De politie sloot de kruising gedeeltelijk af voor het aankomende verkeer tot de hulpdiensten het slachtoffer uit de auto hadden gehaald en de auto’s waren weggesleept.

Deze kruising is heel gevaarlijk, want vaak rijden de autobestuurders nog even snel door het rode verkeerslicht en het gevolg is al bekend. De politie doet onderzoek in de zaak, wie de schuldige is van de aanrijding.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.