Bijgewerkt: 31 januari 2023

Automatisch tekenen met AutoDraw van Google

Nieuws -> Internet

Bron: Google Inc.
12-04-2017

Tekenen op uw telefoon, of computer is vaak traag en moeilijk, maar daar hebben de medewerkers van Google een oplossing voor bedacht: AutoDraw. Dat is een nieuw online programma, dat met kunstmatige intelligentie en hulp van getalenteerde kunstenaars, tekeningen maakt.Het werkt op uw telefoon, computer of tablet en het is gratis! Dus de volgende keer, dat u een verjaardagskaart wil maken, of een uitnodiging voor een feest, of gewoon schetsjes op uw telefoon zal heel makkelijk en snel gaan, net zoals alles op het internet.

Foto Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2017)

Met QuickDraw tekenen is het een beetje lastig, want binnen 20 seconden moet je een tekening maken die de computer herkent. Mijn poging om een herkenbaar wiel en een teddybeer te tekenen, lukte helaas niet. Dat is natuurlijk niet aan mij, maar aan de lage intelligentie van de software van Google te wijten!


Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over de magie achter AutoDraw, probeer dan 'Quick Draw!', één van Google’s AI (Artificial Intelligence - Kunstmatige Intelligentie) Experimenten. Het AutoDraw suggestie programma maakt gebruik van een technologie die gaat raden wat u probeert te tekenen. Het is echt heel leuk om uit te proberen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.