Bijgewerkt: 5 juni 2023

Atelierroute 2023 in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: AmstellandKunst
23-03-2023

Op 17 en 18 juni 2023 zijn de 32ste open atelierdagen Amstelveen meldt de Vereniging AmstellandKunst. Je kunt je aanmelden voor deze dagen als je:

-professioneel kunstenaar en woonachtig in Amstelveen

-je lid bent lid van AmstellandKunst

Als je geen eigen atelier hebt dan word je ingedeeld op een externe locatie die  door organisatie wordt toegewezen. Meld je aan via aanmelden@openateliersamstelveen.nl met vermelding van contactgegevens en website.AmstellandKunst is een platform voor beroepskunstenaars die werkzaam zijn in de regio Amstelland met inbegrip van Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. AmstellandKunst staat open voor diversiteit in kunstvormen, de uitwisseling tussen haar kunstenaars en de verschillende disciplines van de kunsten stimuleert. AmstellandKunst moedigt uitwisseling van inspiratie aan door cross-over samenwerkingsverbanden aan te gaan en elkaar uit te dagen in het werk en de ontwikkeling van het kunstenaarschap.
Samenstelling. Alle werkzaamheden binnen de vereniging worden uitgevoerd door de leden, georganiseerd in commissies die aangestuurd worden door het bestuur. Het bestuur bestaat uit kunstenaarsleden en leden van buiten de vereniging met bestuurlijke capaciteiten. Commissies en bestuur wisselen met regelmaat van samenstelling.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.