Bijgewerkt: 20 maart 2023

Atelierroute 2012 succesvol afgesloten

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
09-06-2012

In het weekend van 2 juni en 3 juni 2012 openden zeventig Amstelveense kunstenaars hun atelier. Twee dagen lang konden geïnteresseerden een kijkje nemen achter de schermen, want dit was de gelegenheid om de ateliers van lokale kunstenaars te bezoeken.

De Atelierroute 2012 ging van start met prachtig weer. Op de fiets, wandelend en met de auto wisten circa 5.000 bezoekers de ateliers van de kunstenaars te vinden. Ondanks het slechte weer op zondag 3 juni en de vele andere activiteiten in Amstelveen en omstreken, was ook zondag een gezellige Atelierroute dag.

kunstuitleen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De centrale tentoonstelling van de Atelierroute 2012 in de Kunstuitleen Amstelveen op 19 mei 2012


Vrijwel alle kunstenaars hebben kunstwerken verkocht, of opdrachten gekregen om kunstwerken te maken en daarmee heeft ook deze Atelierroute weer voldaan aan de verwachtingen. Burgemeester Jan van Zanen liet zich niet onbetuigd en heeft diverse ateliers bezocht, waaronder de Kunstuitleen Amstelveen, waar drie kunstenaars waren neergestreken.  Ook wethouder van Cultuur , John Levie is op een aantal ateliers gesignaleerd.

Kunstuitleen Amstelveen, waar de traditionele overzichtstentoonstelling te zien was, heeft in het weekeinde van 2 en 3 juni 550 bezoekers mogen verwelkomen. Voor meer informatie www.kunstuitleenamstelveen.nl of volg de Kunstuitleen via Facebook. Tot ziens bij de volgende Atelierroute in 2013.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.