Bijgewerkt: 23 juli 2024

Astrid Ferdinand en Ienke Damsté exposeren op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
08-07-2018

Vrijdag 13 juli t/m zondag 29 juli er is een expositie op Wester-Amstel met de werken van Astrid Ferdinand en Ienke Damsté. Astrid Ferdinand maakt grafiek en tekeningen van mensen en landschappen. Met name de natuur in verstedelijkt gebied heeft iets dramatisch, wat er vandaag is kan morgen zomaar weg zijn. Haar werk laat u even stilstaan bij een karakteristieke boom of het uitzicht op een weidegebied met in de verte de stad.

Foto Amstelveen
(Bron Vrienden van Wester-Amstel - 2018)

Werk van Astrid Ferdinand


Foto Amstelveen
(Bron Vrienden van Wester-Amstel - 2018)

Beeldhouwwerk van Ienke Damsté


Voordat beeldhouwster Ienke Damsté een beitel in haar steen zet maakt zij een kleimodel. Het einddoel moet duidelijk zijn, de weg ernaar toe is soms confronterend. Zij werkt het liefst met albast, marmer of serpentijn en maakt zowel abstracte als figuratieve beelden. Naast steen werkt Damsté ook met brons en epoxy hars.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten. Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.