Bijgewerkt: 18 juni 2024

Anti drugsactie in studentencomplex Uilenstede

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
09-06-2024

Gisterenavond zaterdag 8 juni 2024 heeft het Politie Basisteam Amstelveen een actie gehouden op het studentencomplex Uilenstede in verband met diverse MMA (Meld Misdaad Anoniem) meldingen rondom de handel in drugs. Hierop besloten wij onder andere met diverse collega’s in burger toezicht te houden.

Foto Amstelveen
(Foto Politie NL - 2024)

Het in Uilenstede beslag genomen drugsgeld en drugs

Al vrij snel kregen wij twee personen in een voertuig in beeld, waarvan wij het vermoeden hadden dat deze zich bezig hielden met de handel in drugs. Dit bleek onder andere uit korte ontmoetingsmomenten met diverse mensen. Nadat het voertuig was weggereden besloten wij een controle uit te voeren. Bij één van de verdachten troffen wij in de schoudertas pillen aan. Hierop hebben wij de auto verder doorzocht en troffen wij nog meer drugs aan. In totaal hebben wij ongeveer 195 pillen aangetroffen, 37 gripzakjes en 22 ponypacks. Ook troffen wij een geldbedrag van 785 euro aan.

Heeft u enig vermoeden dat er criminele activiteiten plaatsvinden in uw wijk? Doe dan altijd een melding bij ons. Uiteraard kan dit ook anoniem via het meldpunt Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.