Bijgewerkt: 3 juni 2023

Amstelvener doorgereden na aanrijding op A2

Nieuws -> Politie

Bron: Politie regio Utrecht
29-03-2011

LOENERSLOOT – Een automobilist ging er op maandagochtend 28 maart 2011 vandoor na een aanrijding op de Rijksweg A2 te hebben gehad.

Rond 08.30 uur reed een 30-jarige chauffeur uit Scherpenzeel (Gld) met zijn trekker met oplegger over de Rijksweg A2 in de richting van Amsterdam. Terwijl hij op de vijfde strook reed, werd hij in de flank aangereden door een 52-jarige automobilist uit Amstelveen, die vanaf de vierde rijstrook kwam.

Vervolgens botste de Amstelvener tegen de auto van een 57-jarige automobilist uit Houten, die over de vierde rijstrook reed. Na de aanrijding stopten alle betrokkenen, maar vervolgens ging de Amstelvener ervandoor. De Houtenaar noteerde het kenteken van de verdachte en gaf dit aan de politie door. Niemand raakte gewond.

Agenten gingen naar de woning van de Amstelvener. Daar werd hij aangehouden en vervolgens naar het politiebureau in Maarssen overgebracht. Hij bleek geen alcohol te hebben gedronken. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het doorrijden na een ongeval.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.