Bijgewerkt: 10 juni 2023

Amstelvener aangereden in 's-Hertogenbosch

Nieuws -> Politie

Bron: Politie regio Brabant-Noord
25-07-2010

Zondagochtend op 25 juli 2010 omstreeks 04.00 uur zijn drie mannen uit Vught (25, 25 en 26 jaar) aangehouden in 's-Hertogenbosch voor het veroorzaken van een ongeval met gewonden op de Van der Does de Willeboissingel en het verlaten van de plaats van het ongeval.

Enkele getuigen verklaarden gezien te hebben, dat de auto met daarin de drie Vughtenaren op een groepje mensen inreed. Blijkbaar hadden zij eerder die avond onenigheid met elkaar gehad. Bij de aanrijding liep een 19-jarige vrouw uit Rosmalen een flinke hoofdwond op en een 22-jarige man uit Amstelveen een open beenbreuk. De slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Vughtenaren in de auto, gingen ervandoor zonder zich over de slachtoffers te bekommeren. Even later werd de auto leeg en met schade, passend bij het ongeval, aangetroffen nabij de Boschveldweg/ Bosdijkstraat. De Verkeersongevallenanalyse heeft direct een onderzoek ingesteld.

Op basis van het kenteken en de gegevens van de te naamgestelde, kwamen agenten achter het adres van één van de Vughtenaren. Op verzoek van de politie kwamen twee van de drie Vughtenaren zich melden op het bureau. Even later meldde ook de derde zich op het bureau. Die laatste zou gereden hebben en had iets teveel gedronken. De Vughtenaren zijn ingesloten voor verhoor en de politie onderzoekt de zaak.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.