Bijgewerkt: 18 mei 2024

Amstelveense floretschermer Erik Albert (15) zoekt sponsors

Nieuws -> Sport

Bron: Yeter Tan
02-02-2015

De talentvolle Amstelveense floretschermer Erik Albert (15) is geselecteerd voor het Europese Jeugdkampioenschappen (EJK) in Slovenië in februari 2015. (Categorie cadetten, jongens geboren in 1998 en later). Dit seizoen heeft Erik Albert naast wedstrijden in Nederland ook veel wedstrijden in het buitenland gespeeld. zoals in Győr /Hongarije, Burgsteinfurt, Manchester, Mödling/Wenen, Halle, Cabriës/Marseille en Parijs.

Dat hij geselecteerd is voor het EJK is écht een uitzonderlijke prestatie, aangezien hij pas een kleine vijf jaar schermt! (sinds december 2010) een toptalent dus. Inmiddels hebben andere clubs in Europa hem ook in beeld. Sinds januari dit jaar is hij nu ook lid van CEP. Cercle des Escrimeurs Parisiens. Dit is een hele bekende club in Frankrijk. Vorig weekend heeft hij zijn eerste Franse toernooi gespeeld in Parijs en behaalde meteen een mooie tweede plaats bij het individueel schermen!

Foto Amstelveen
(Foto Dora Barens - 2015)

De talentvolle Amstelveense floretschermer Erik Albert (15)


Op dit moment is Erik Albert erg druk bezig met zijn voorbereidingen voor zijn nieuwe uitdaging in Slovenië. Hij zal daar zowel individueel als met een equipe Nederland vertegenwoordigen. Alle kosten van reis, verblijf en schermkosten moeten helaas zelf bekostigd worden. Erik Albert is daarom dringend op zoek naar particulieren, of bedrijven die een bijdrage willen leveren om zijn talent te kunnen blijven ontwikkelen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, of hieraan willen bijdragen e-mail dan naar t.albert@casema.nl

Erik Albert: 'Ik word begeleid door mijn coaches Matthijs Rohlfs en Daniël Nivard. Beide zijn als talentcoaches voor de Nederlandse Schermbond KNAS werkzaam. Zij geloven in mijn talent om me op een heel hoog niveau te plaatsen. Inmiddels heb ik al meer dan 10 keer een uitnodiging ontvangen van de Nederlandse Bondscoach, Andrea Borella om een Masterclass bij hem te volgen. Hij is een oud Italiaans kampioen en 5-voudig kampioen op de Wereld- en Europese kampioenschappen. En heeft op de Olympische spelen goud gewonnen.

Zoals u kunt lezen, ben ik dus erg gedreven om me steeds beter te ontwikkelen. Met uw financiële hulp zou ik dat nog beter kunnen doen. Wat de sponsormogelijkheden voor U betreft: Er kan een logo van uw bedrijf op mijn linker arm van mijn schermvest. Op mijn linker- of rechterbeen van mijn broek en op mijn sokken. Er kan een logo op mijn SCA trainingspak en bijvoorbeeld op mijn schermtas en sporttas die bij iedere partij naast de loper ligt en voor veel mensen heel goed zichtbaar is. Ik kan ook een T-shirt dragen, waarop uw logo staat afgebeeld. Ik hoop, dat U mij kunt helpen en dat we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet, Erik Albert (en mijn ouders)'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.