Bijgewerkt: 1 december 2023

Amstelveense Bedrijvensportzomer 2009

Nieuws -> Sport

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
30-06-2009

Hét sportevenement voor het Amstelveense Bedrijfsleven

Wat jaren geleden is begonnen als bedrijven sportweekend is inmiddels uitgegroeid van –week, -maand naar een hele bedrijvensportzomer. In de maanden augustus en september 2009 worden in samenwerking met diverse sponsoren en de Gemeente Amstelveen 9 sporttoernooien georganiseerd voor het Amstelveense bedrijfsleven.

Voetbal Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Voetballers in Amstelveen


Vorig jaar namen er maar liefst 110 bedrijven en bijna 1000 mensen deel aan hét sportevenement voor het Amstelveense bedrijfsleven. Dit evenement biedt naast veel sportiviteit en teambuilding ook nog eens volop netwerkmogelijkheden. Bedrijven die aan meerdere toernooien meedoen, maken bovendien kans om ‘overall de beste’ en zo winnaar van de felbegeerde Superprijs te worden.

Voetbal Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Bridgetoernooi in 2008


Dit jaar gaat de bedrijvensport zomer van start met het voetbaltoernooi op 22 augustus, gevolgd door het bowlingtoernooi op 24 augustus, badmintontoernooi op 25 augustus, pokertoernooi op 26 augustus, tennistoernooi op 28 augustus, biljart- en snookertoernooi op 29 augustus, bridgetoernooi op 5 september en het golftoernooi en –clinic op 23 september 2009.

Iedereen, die in Amstelveen werkzaam is kan zich tot 1 augustus 2009 inschrijven, individueel of als team, via www.oa-amstelveen.nl. De meeste toernooien zijn volledig gesponsord, een aantal gedeeltelijk.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.