Bijgewerkt: 19 mei 2024

AmstelveenSport is van stichting een BV geworden

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
21-10-2020

Op 19 oktober 2020 vond de eerste aandeelhoudersvergadering van de gemeente Amstelveen en AmstelveenSport plaats. In 2019 is de rechtsvorm van AmstelveenSport omgezet van stichting naar BV. De aandeelhoudersvergadering vloeit voort uit deze omzetting. In het bijzijn van Herbert Raat (VV)D wethouder Financiën en Rob Ellermeijer (VVD) wethouder Sport werd de jaarrekening 2019 van AmstelveenSport vastgesteld. Daarnaast werden André Timmerman, Marjan Olfers en Frank van Rooijen herbenoemd als lid van de raad van commissarissen en tevens werd de begroting 2021 goedgekeurd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Heleen van Ketwich Verschuur directeur van AmstelveenSport


'Een efficiëntere bedrijfsvoering en een betere op de klantgerichte programmering hebben geleid tot een mooi positief resultaat. 2019 stond daarnaast in het teken van de onderzoeken, die allen uitgingen van groeiende bevolkingsomvang en een toenemende behoefte aan zwemwater-, binnensport- en buitensportcapaciteit. We gebruiken de uitslagen van deze onderzoeken in ons strategisch beleid en onze dagelijkse bedrijfsvoering om de Amstelveense sporter optimaal te faciliteren.'- zegt Heleen van Ketwich Verschuur directeur van AmstelveenSport.

2019 was voor AmstelveenSport een jaar dat sportief en financieel succesvol was. Dit is te zien en te beleven in het digitale jaarverslag dat sinds gisteren op de website van AmstelveenSport te vinden is. Heleen van Ketwich Verschuur: 'Sportbeoefening is voor veel mensen een wezenlijk onderdeel van het leven. Er wordt niet alleen gesport om fit en vitaal te blijven, maar ook om sociale contacten op te doen en te onderhouden. In ons jaarverslag komt de meerwaarde van sport duidelijk naar voren.' Het jaarverslag 2019 van AmstelveenSport is te vinden op https://jaarverslag2019.amstelveensport.nl/  en voor iedereen toegankelijk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.