Bijgewerkt: 23 juli 2024

Amstelveen in 24 uur tijdens het 24hrs event in 2021

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-09-2021

Na de succesvolle editie van 2019 keert Amstelveen in 24Hrs terug! Ontdek Amstelveen 24 uur lang op zaterdag 25 september 2021 met 56 locaties die hun deuren open gooien voor de meest creatieve, unieke en bijzondere activiteiten op onverwachte plekken.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2021)

Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken


Zie de zon opkomen met de boswachter en sluit de dag of nacht af in een van de hotels die meedoen aan slapen in eigen stad. In de tussentijd is er onder andere op culinair, sportief, creatief gebied van alles te doen. Ontdek je muzikale of sportieve talent bij de Music Meeting Lounge en KNLTB en ga met de voetjes van de vloer tijdens Dancing on Wheels of de Duvelse Silent Disco.

Op 26 mei 2019 organiseerde gemeente Amstelveen in samenwerking met Amsterdam& Partners de 24H Amstelveen. In totaal vonden er zo’n 45 unieke activiteiten plaats verdeeld over de stad en over de dag, beginnend met een yogasessie bij zonsopkomst op het dak van Cityden en eindigend met een nachtconcert in P60. De vorige editie trok 7.500 bezoekers. Daarom is besloten om het evenement twee-jaarlijks te herhalen.

Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken: 'Het doel van Amstelveen in 24Hrs is Amstelveners hun eigen stad op een unieke manier te laten ontdekken of beter te leren kennen. Dit bijzondere evenement zet de verschillende sport-, cultuur-, recreatie en horecalocaties in Amstelveen op een creatieve manier in het daglicht. Ook andere organisaties en bedrijven gooien hun deuren open. Ik hoop persoonlijk dat dit evenement ook bijdraagt aan het versterken van de gemeenschapszin en de trots op Amstelveen. De deelnemende organisaties geven aan blij te zijn met de nieuwe editie. Als gemeentebestuur zijn wij juist trots op hen dat er zoveel energie en creativiteit los komt. Ik roep alle bewoners van Amstelveen op om het veelzijdige programma te bekijken via www.visitamstelveen.nl/24hrs . Er is voor ieder wat wils, van de wandelaar tot de danser en van de cultuurliefhebber tot de culinaire genieter. Veel plezier!'

Coronaproof bij 24hrs. Ondanks dat het evenement pas eind september is, houdt de gemeente er rekening mee dat het vanwege coronamaatregelen in aangepaste vorm plaats zal moeten vinden. Dat betekent dat activiteiten op reservering bij de locatie plaatsvinden. Bezoekers worden gestimuleerd op de fiets te komen of lopend. Voor meer informatie over het programma en reserveren kijk op www.visitamstelveen.nl/24hrs.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.