Bijgewerkt: 23 april 2024

Amstelveen doet mee met NLdoet 2023

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
02-03-2023

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 organiseert het Oranje Fonds samen met maatschappelijke organisaties in Nederland weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag het verschil te maken. Ook in Amstelveen zijn er allerlei activiteiten, waarvoor u zich kunt aanmelden als vrijwilliger.

Foto Amstelveen
(Bron NLdoet - 2023)

De kaart van de activiteiten in de regio Amstelland van NLdoet in maart 2023

Jaarlijks gaan duizenden Nederlanders voor NLdoet een paar uurtjes aan de slag bij een vrijwilligersorganisatie. In Amstelveen doen de burgemeester en een aantal wethouders ook mee. Zo gaat burgemeester Tjapko Poppens op zaterdag 11 maart helpen om het clubhuis en het buitenterrein van Scouting Keizer Karel klaar te maken voor het voorjaar. Wethouders Adam Elzakalai en Floor Gordon steken op vrijdag 10 maart de handen uit de mouwen bij respectievelijk wooncentrum de Goedereede en Stichting Brentano.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van de samenleving. Met NLdoet laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk vrijwilligers voor de samenleving zijn en hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn geeft een goed gevoel. U kunt zich nog aanmelden voor een activiteit. Kijk op https://www.nldoet.nl/ . Vul Amstelveen in en u ziet aan welke activiteiten u kunt deelnemen. 



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.