Bijgewerkt: 18 mei 2022

Ambassadeur van Mexico opende de tentoonstelling Frida Kahlo en Diego Rivera in het Cobra Museum

Nieuws -> Cultuur

Bron: Cobra Museum
11-06-2021

Sinds zaterdag zijn de deuren van het Cobra Museum weer geopend voor publiek en 10 juni 2021 was de officiële opening. De ambassadeur van Mexico, Mr. José Antonio Zabalgoitia, werd ontvangen door Tjapko Poppens de burgemeester van Amstelveen en Stefan van Raay waarnemend directeur van het Cobra Museum. Naast een bezoek aan de tentoonstelling kon men genieten van Mexicaanse muziek en dans.

Foto Amstelveen
(Foto Matthijs Immink - 2021)

Hugo Siblesz voorzitter bestuur Cobra Museum, His Excellency mr. José Antonio Zabalgoitia Trejo ambassadeur van Mexico, Tjapko Poppens burgemeester van Amstelveen en Stefan van Raay waarnemend directeur van het Cobra Museum tijdens de feestelijke opening op 10 juni 2021


De tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: 'A Love Revolution' trekt in de eerste week al ruim 2.000 bezoekers. De unieke Gelman Collection of Mexican Modern Art is voor het eerst in Nederland te zien en bevat maar liefst 23 werken van de hand van Frida Kahlo, waaronder enkele van haar beroemde zelfportretten. Tot en met 26 september 2021 is het Cobra Museum dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Boek uw ticket via de website.

Altijd iets te beleven. Wekelijks organiseert het Cobra Museum Mexicaanse activiteiten. Op woensdagen en zaterdagen workshops voor het hele gezin en aanstaande zaterdagmiddag vindt er een salsa workshop plaats. Plaatsen zijn uiteraard beperkt en binnen de huidige maatregelen. Voor informatie en tickets bezoekt u de website.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.