Bijgewerkt: 20 maart 2023

Amateurkunsttentoonstelling Amstelveen 2012

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
17-12-2011

Ook volgend jaar organiseert Kunstuitleen Amstelveen weer een tentoonstelling voor amateurkunstenaars. De Amateurkunsttentoonstelling wordt gehouden van 5 februari t/m 25 februari 2012. De officiële opening van de tentoonstelling is op zondag 5 februari om 14.30 uur, verricht door de heer Dries Bakker, voorzitter van het bestuur van SAKB Ateliers. Net als de laatste keer zal het publiek weer in de gelegenheid worden gesteld een keuze te maken voor het beste kunstwerk.

Amateurs Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

De winnende schilderijen van de Amateurkunsttentoonstelling 2010 Amstelveen


Iedereen is welkom om zijn werk te tonen, of het nu een schilderij is, een beeld of misschien een sieraad. Heeft u ook belangstelling om te exposeren met één werk, dan kunt u contact opnemen met: Anna Rahiman (Tel. 020-6452333) of een mail sturen naar anna.rahiman@kunstuitleenamstelveen.nl  Uw inschrijving zal voor 5 januari 2012 bij ons binnen moeten zijn.

U krijgt dan zo snel mogelijk de benodigde informatie toegestuurd. Of komt u even langs tijdens de openingstijden van de kunstuitleen. Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.