Bijgewerkt: 22 mei 2022

Amateurkunst expositie 2014 in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
25-01-2014

18de Amateurkunst expositie in Amstelveen

Galerie Amstelveen / Kunstuitleen nodigt u uit voor de tentoonstelling 'Amateurkunst 2014' de tentoonstelling wordt gehouden van zondag 2 februari tot en met zaterdag 22 februari 2014.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op zondag 2 februari om 14.30 uur in de kunstuitleen aan het Stadsplein 103. De opening zal worden verricht door Herbert Bos, directeur van de Volksuniversiteit Amstelland.

amateurs Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Winnaars van de publieksprijs 2013: Nivari van de Voorde: 'Vrouw' - acryl/gouche acryl op doek en Josine Verdellen-Maarleveld: 'Zonder titel', kalkzandsteen


Er zijn twee prijzen te winnen t.w.v. € 250, -, één prijs voor tweedimensionaal werk en één prijs voor driedimensionaal werk. Ook zijn er twee prijzen te winnen in vorm van de SAKB jury/aanmoedigingsprijs. SAKB ateliers is al sinds 1975 hét centrum voor het opleiden en beoefenen van beeldende kunst. De cursussen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Vanuit dat oogpunt, ziet SAKB ateliers het als een plicht haar naam te verbinden aan een jury/aanmoedigingsprijs die bestaat uit het volgen van een volledige gratis cursus bij een SAKB docent naar keuze.

U wordt van harte uitgenodigd om een stem uit te brengen op uw favoriete kunstwerk. De stembus sluit vrijdag 21 februari 2014 om 17.00 uur. Net als de afgelopen jaren is het getoonde werk zeer divers. Zo zullen er naast veel schilderijen ook grafisch werk, foto’s en tekeningen te zien zijn. Daarnaast zijn er kunstenaars die hun keramiek, bronzen, stenen beelden en tassen laten zien.

Het uitleengedeelte van de kunstuitleen zal tijdens deze expositie gewoon open zijn. Naast kunst om uit te lenen biedt de uitleen ook veel mooie sieraden, tassen en glaswerk in de vitrines. Voor informatie verwijzen we naar de website www.kunstuitleenamstelveen.nl, of via telefoon: 020-6452333.


Adres: Kunstuitleen Amstelveen Stadsplein 103 1181 ZM Amstelveen


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.