Bijgewerkt: 25 mei 2024

Alle binnenbaden van zwembad De Meerkamp gaan open

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
16-09-2022

Aanstaande dinsdag 20 september 2022 gaan alle binnenbaden in zwembad De Meerkamp weer open. De werkzaamheden zijn goed verlopen. De baden worden weer gevuld en het water wordt vervolgens op temperatuur gebracht zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan komen zwemmen in de binnenbaden van het zwembad. De zwemlessen en alle andere activiteiten beginnen dus weer.

Kijk voor openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten op de website zwembad De Meerkamp www.meerkamp.nl/openingstijden. Omdat de binnenbaden weer open gaan, is maandag 19 september de laatste dag dat het buitenbad open is dit jaar.

Foto Amstelveen
(Foto AmstelveenSport - 2020)

Een van de binnenbaden van zwembad De Meerkamp

Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50+, geniet van jaren 60, 70 en 80 muziek tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen. Dan is er eens per maand discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs.

Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. Tot slot is er de Vriendinnen Night, dat staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met lekkere muziek. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig. Voor meer informatie kijk je op: meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteitenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.