Bijgewerkt: 18 juni 2024

Algemene Ledenvergadering van GroenLinks-Amstelveen in 2019

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
28-01-2019

Het bestuur van GroenLinks-Amstelveen en Ouder-Amstel houdt op zaterdag 2 februari 2019 haar Algemene Ledenvergadering (ALV). Aansluitend volgt een openbaar huiskamergesprek met lijsttrekker GroenLinks Noord-Holland voor de Provinciale Statenverkiezingen, Zita Pels.

Foto Amstelveen
(Foto GroenLinks Noord-Holland - 2018)

Zita Pels lijsttrekker van GroenLinks Noord-Holland. Zita is directeur van de stichting Kyra Foundation. Ze studeerde bestuurs- en organisatiewetenschap en haalde tevens haar master in Religiestudies. Eerder was Zita penningmeester van het bestuur van GroenLinks Noord-Holland en maakte zij deel uit van verschillende werk- en klankbordgroepen binnen GroenLinks


Leden en geïnteresseerden hebben zo de kans te horen wat de Provinciale Staten betekenen voor onze gemeenten en krijgen de gelegenheid in gesprek te gaan met de lijsttrekker. GroenLinks thema’s van de komende verkiezingen zijn, duurzaam, groen en sociaal. Zita over de provincie: 'De provincie moet nadrukkelijker de verbinding leggen met burgers, organisaties en met lokale bestuurders en politici. Samen bouwen we aan de provincie van de toekomst.' De ledenvergadering start om 14.30, het openbare huiskamergesprek start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.45). Locatie: Amstelveens Poppentheater, Wolfert van Borsselenweg 85a, 1181 PH Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.