Bijgewerkt: 23 juli 2024

Albert Heijn sponsort voetbalteam Sporting Martinus B1

Nieuws -> Sport

Bron: Totemboek
06-10-2008

Albert Heijn aan de Amsterdamseweg gaat de komende twee jaar het B1-team van de voetbalclub Sporting Martinus sponsoren. Vrijdag 3 oktober 2008 presenteerde het juniorenteam in het Albert Heijn-filiaal van Ko van der Linden het nieuwe tenue met het logo van Albert Heijn. Ook werd het contract officieel getekend.

Ko van der Linden is met zijn supermarkt al jaren een begrip in de buurt. Sinds begin dit jaar is zijn winkel aan de Amsterdamseweg verbouwd tot een veelbezocht Albert Heijn filiaal. Toen hij van de Sporting Martinus voetballers de vraag kreeg of hij de shirts van hun team wilde sponsoren, hoefde hij daarom niet lang na te denken.

Martinus Amstelveen
(Foto: Katja Mali - 2008)

Ko van der Linden overhandigt het eerste shirt aan aanvoerder Pim Burmeister van Sporting Martinus B1


“Voor mij is dit een uitgelezen kans om als Albert Heijn daadwerkelijk meer betrokken te raken bij het clubleven in deze buurt. Het sponsoren van Sporting Martinus past uitstekend in deze strategie. De vraag van het team kwam dus precies op het juiste moment. En het shirt ziet er zo hartstikke mooi uit!”

Sporting Martinus B1-Trainer Ed Teuben is blij met de nieuwe sponsor. “Voor de teambuilding onderling en voor de binding met de club is zo’n sponsor een prima stimulans voor de jongens. Als zo’n shirt bovendien kan leiden tot de overwinning, is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen!”

Martinus Amstelveen
(Foto: Katja Mali - 2008)

Albert Heijn Filiaalmanager Ko van der Linden met het team van Sporting Martinus B1 in het nieuwe tenue. Vlnr Vince de Vogel, Josha Box, Bas Verhaar, Rick Klarenbeek, Pim Burmeister, Matthieu Huijser, Joshua Ebien Pesa, Mats Emmerik, Ko van der Linden, Jan Sjerps, Hidde Peterson, Massoud Asil. Op de foto ontbreken de B1-jeugdspelers Duncan Boogaard, Koen Kuypers en Daan Grootenboer


Met de nieuwe shirts is volgens Robert Peterson, de vaste begeleider van de B1, eindelijk ook de ‘P’ van Presentatie ingevuld, naast de ‘P’ van Presteren en de ‘P’ van Plezier. “Met zo’n shirtsponsor liggen de jongens gelijk een half punt voor als ze de wedstrijd beginnen!” Sporting Martinus B1–junioren spelen in de Eerste Klasse H (zondag).

Over Sporting Martinus

Sporting Martinus is in 1999 ontstaan uit Sporting Zuid en St Martinus. Beide clubs hebben een lange historie. Sporting Martinus ligt aan de Amsterdamseweg in Amstelveen, bij sportpark Overburg. Meer informatie op www.sportingmartinus.eu .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.