Bijgewerkt: 3 maart 2024

Aftrap culturele seizoen 2008-2009 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Amstelveenweb.com / Schouwburg
13-09-2008

Met de vertoning van de Spaanse film Volver (2006) op het Stadsplein, werd het eerste punt van het actieplan “Opening Culturele Seizoen 2008/2009” afgewerkt. Op het plein was een openluchtbioscoop ingericht met een groot scherm, stoelen, projector, Dolby stereo installatie; dus alles, wat voor een goede filmvoorstelling nodig is. Gelukkig voor de organisatoren en de bioscoop bezoekers, was de zware regenval die de hele dag verpestte, opgehouden en werd het een leuke avond.

Bioscoop Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Openlucht bioscoop op het Stadsplein


Op zaterdag 13 september 2008 wordt het Stadsplein vanaf 13 uur omgetoverd tot een Spaanse Ramblas met straatartiesten, schildersezels, een panna toernooi, workshops voor kinderen en veel Spaanse muziek en dans.

Bioscoop Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Een pittoreske foto van het Stadsplein met een bar in het midden


Zo kunt u onder meer genieten van een optreden van maar liefst 100 gitaristen van Muziek- en Dansschool Amstelveen, het flamencokoor Calle Real, Randal Corsen Quintet, Het Internationaal Danstheater en zigeunerensemble Basily.

De Spaanse popgroep Zulu 9.30 geeft 's avonds om 20.30 uur op het Stadsplein een concert. De afterparty in de Schouwburg Amstelveen begint na afloop van het concert.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.