Bijgewerkt: 20 maart 2023

Affordable Art Fair 2013 in Amsterdam

Nieuws -> Cultuur

Bron: Affordable Art Fair
11-10-2013

De Affordable Art Fair komt er weer aan! Op 31 oktober tot en met 3 november 2013 openen we de deuren op een nieuwe locatie! Ons nieuwe huis is de fantastische Kromhouthal op bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam-Noord.

De Kromhouthal is een oude machinefabriek, direct gelegen aan de IJ-oever, ongeveer 15 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centraal. De 150 meter lange hal met glazen dak heeft een industriële, rauwe uitstraling.Stadsdeelhouder Rob Post is enthousiast over de nieuwkomer in Noord: "Ik ben erg blij met de komst van de Affordable Art Fair. Dit is een versterking van het nieuwe cultuurklimaat in Amsterdam-Noord, na bijvoorbeeld de komst van EYE en de Tolhuistuin. De laagdrempeligheid en de focus op beginnende kunstkopers spreken me bijzonder aan."

Dus ben jij geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Wil je de wereld van kunst leren kennen? Kom dan van 31 oktober t/m 3 november 2013 naar de Affordable Art Fair Amsterdam. Dus zet deze data in je agenda. Met toegankelijke prijzen tussen de € 100 en € 5.000 is er in elke prijscategorie echte kunst te vinden.

Ongekend Talent

Dit jaar wordt de Ongekend Jong Talent Show in samenwerking met KunstAffair georganiseerd. Het is weer een fantastische selectie geworden! Klik hier om het werk van de jonge talenten te bekijken. Adres: Affordable Art Fair Kromhouthal Gedempt Hamerkanaal 231 1021 KP AmsterdamAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.