Bijgewerkt: 22 juli 2024

Act!ef voor Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Act!ef voor Amstelveen
11-11-2017

AVA - ACT!EF VOOR AMSTELVEEN. Initiatiefnemer en lijsttrekker Tim Lechner (voorheen VVD-OCA) heeft samen met Michel Becker (voorheen D66-VVD), per 1 november 2017 de sociaal liberale partij 'ACT!EF VOOR AMSTELVEEN' opgericht en doen mee met de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Ook Jacqueline Höcker (voorheen BBA), maakt per direct de overstap en zal als nr.3 de lijst mede aanvoeren. Met andere kandidaten (allen met maatschappelijke inzet en ervaring), vinden momenteel gesprekken plaats, deze zullen op alfabetische volgorde op de kieslijst geplaatst worden, waarna de inwoners van Amstelveen met voorkeurstemmen via de website van ACT!EF VOOR AMSTELVEEN de positie van deze personen kunnen bepalen.

Act!ef voor Amstelveen zal zich profileren als een partij in het politieke midden en ziet volop kansen om de belangen voor de Amstelveense inwoners op eigenzinnige wijze te behartigen. Er valt straks anders en vooral meer te kiezen, met als motto; Horen, Zien en ..... Doen! Voor aanmeldingen en of informatie actiefvooramstelveen@ziggo.nl  

Foto Amstelveen
(Bron Tim Lechner - 2017)

Tim Lechner, Michel Becker en Jacqueline Höcker, leden van de sociaal liberale partij 'ACT!EF VOOR AMSTELVEEN' doen mee met de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018


Speerpunten:

1. Amstelveners voorrang op de woningmarkt

2. Zorg aan huis op maat

3. Ondernemersloket voor ZZP en MKB

4. Sport, kunst en cultuurstimulering en ontwikkeling

5. Openbaar Vervoer voor iedereen bereikbaar en toegankelijk

6. Inwonerspreekuur gemeentehuis

Zoals gezegd: Horen, zien en ……doen! Bovenstaande punten zijn een greep uit ons ambitieuze  verkiezingsprogramma, binnenkort voor ieder te lezen, of door middel van een spraakmodule te beluisteren op onze website: www.actiefvooramstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.