Bijgewerkt: 18 mei 2024

Aanmelden voor het Amstelveen Sportgala 2024 is nu mogelijk

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
25-10-2023

Vrijdagavond 9 februari 2024 is het een Amstelveen Sportgala. Locatie voor deze feestelijke avond is het Hermann Wesselink College. Het Amstelveen Sportgala is traditiegetrouw de plek, waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar worden gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje worden gezet. Aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is vanaf nu mogelijk.

Foto Amstelveen
(Foto Pim Waslander - 2023)

Prijswinnaars van de Amstelveen Sportgala 2023 vlnr.:Sandra Leenders, David Chung, José Cubo, Karel Gietelink, Tjapko Poppens burgemeester, Guido Albers, Julia Abraham, Kira Toussaint, Herbert Raat wethouder Sport, Lexi Muggleton, Jenna Telles, Isabel van der Berg, Marion van Ladesteijn en Heleen van Ketwich Verschuur directeur AmstelveenSport

Aanmelden. Wij zijn trots op onze Amstelveense sportkampioenen. Wij huldigen alle kampioenen en maken de Sporter van het Jaar 2023 bekend tijdens het Amstelveen Sportgala. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders. Amstelveense talenten verdienen een plek op het podium. Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt het Talent van het Jaar 2023 bekend gemaakt. Ken jij een talent, meld deze dan aan. Als vereniging kans maken op de prachtige verenigingsprijs? Dat kan, stuur je motivatie in. Ook huldigen we de Coach van het Jaar 2023. Zonder coach immers geen sporters en talenten. Aanmelden van jouw coach kan nu. Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ken jij een vrijwilliger van een vereniging die het verdient om in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar 2023, meld deze dan aan. Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op sportgala.amstelveensport.nl  Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 1 december 2023.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.