Bijgewerkt: 22 juli 2024

Aanmelden voor Sportkampioenen van Amstelveen 2018 huldiging

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
22-09-2018

Op vrijdag 25 januari 2019 huldigen we onze Sportkampioenen van Amstelveen in de aula van het Keizer Karel College. Iedereen die in 2018 in Amstelveen kampioen is geworden in zijn of haar sport, willen we uitnodigen voor dit gala. Sportkampioenen zijn Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) en niet Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2018 individueel of in teamverband een titel* hebben behaald; in de hoogste afdeling van hun sport**, in de categorieën junior, senior en veteranen. * Nederlands Kampioen en/of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische spelen. ** Sporten die erkend zijn door NOC/NSF.

Foto Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2018)

Huldiging Sportkampioenen 2017 van Amstelveen op 9 februari 2018 in de aula van het Amstelveen College


Voor de aanmelding is nodig: de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen. Daarnaast, een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap. U kunt dit voor 1 november 2018 sturen naar info@sportbedrijfamstelveen.nl.

Kampioenstitels behaald in november en december. Indien het (Nederlands) kampioenschap nog plaats moet vinden, vragen wij u de behaalde titel zo snel mogelijk, doch uiterlijk voor 11 januari 2019 bij ons te melden. Heb je kampioensfoto’s of video’s en vind je het leuk dat we die tijdens het gala in een compilatie laten zien? Stuur deze dan op naar info@sportbedrijfamstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.