Bijgewerkt: 22 mei 2022

Aanmelden voor Amateurkunsttentoonstelling 2014 in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
06-12-2013

Van zondag 2 februari t/m zaterdag 22 februari 2014 vindt de Amateurkunsttentoonstelling plaats in Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein. Gedurende 3 weken wordt uw werk geëxposeerd in de kunstuitleen. Bezoekers, familie en vrienden komen langs om op hun favoriete werk te stemmen.

Is schilderijen een hobby van u? Of beeldhouwen? Heeft u ook belangstelling om te exposeren met een eigen kunstwerk? Dan is de Amateurkunst tentoonstelling wellicht iets voor u!

Het is dan van groot belang, dat u woont, werkt en/of les heeft in Amstelveen bij een kunstenaar, of bij de SAKB. Bij de balie van de kunstuitleen kunt u meer informatie ontvangen. Maar ook via 020-6452333 of anna.rahiman@kunstuitleenamstelveen.nl. Uw inschrijving moet uiterlijk 6 januari 2014 bij ons binnen zijn.

schole Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Keramiste Joke Schole laat haar porselein schaal zien aan Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen op 3 november 2013 in de Kunstuitleen Amstelveen


Lezing Amstel Porselein

Op zondag 15 december 2013 om 15.00 uur is er een lezing over porselein in zijn algemeenheid en Amstel porselein in het bijzonder door Rik van Wegen, conservator bij Kasteel-Museum Sypesteyn en het Muiderslot.

De tentoonstelling van Nieuw Amstel Porselein, gemaakt door Joke Schole, is tot eind december te zien in kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein. De toegang voor de lezing is gratis. Graag opgeven bij anna.rahiman@kunstuitleenamstelveen.nl . Voor meer informatie over de tentoonstelling kunt u terecht op www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.