Bijgewerkt: 3 maart 2024

Aangepaste openingstijden van de vrijdagmarkt in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Gemeente Amstelveen
22-12-2021

De vrijdagmarkt in Amstelveen kan doorgaan. Wel zullen er regels zijn. Wij vragen inwoners die verkoudheids-of andere coronavirus gerelateerde ziekteverschijnselen hebben niet naar de markt te komen. De markt zal in verband met de feestdagen aangepaste openingstijden hebben. Op 24 december 2021 zal de markt om 16.00 uur sluiten en op 31 december om 15.00 uur. De indeling op de markt is coronaproof met onder andere extra brede looppaden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

De weekmarkt op het Stadsplein van Amstelveen op vrijdag 3 december 2021


Regels. Om de markt goed te laten verlopen, vraagt de gemeente de bezoekers zich aan de volgende regels te houden:

Houdt u zich, vanuit uw eigen verantwoordelijkheid, aan de landelijke regels en met name aan de 1,5 meter afstandsregel. Kom alleen en maak er geen gezellig uitje van. Eet en drink niet op de markt. Doe uw inkopen en verlaat dan direct de markt weer Houdt u zo veel mogelijk rechts en voorkom opstoppingen. Kom op een later tijdstip terug als het te druk is op de markt of bij een marktkraam. Draag bij voorkeur een mondkapje. Houdt u rekening met anderen en volg de instructies op

Menigtebeheersing. Marktmeesters, gastvrouwen en handhavers lopen rond om het naleven van de regels en de drukte op de markt in de gaten te houden. De marktkooplieden zijn verantwoordelijk voor het reguleren van de drukte bij hun marktkraam. Het kan zijn dat zij u vragen om op een later tijdstip terug te komen. Als het te druk is op de markt kan besloten worden om de markt af te sluiten. Dan kan de toegang tot het marktterrein worden gereguleerd door het plaatsen van hekken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.