Bijgewerkt: 18 mei 2024

Aangepast Sporten heeft een vernieuwde website

Nieuws -> Sport

Bron: Sportservice Haarlemmermeer / Gemeente Amstelveen
27-01-2016

De afgelopen maanden is er door Sportservice Noord-Holland en SportSupport Kennemerland hard gewerkt aan een vernieuwde website en uitstraling. De website is bedoeld om mensen te informeren over het aangepast sporten in de regio. Ook bevat de website een sportzoeker, waarop alle verenigingen met een aangepast sportaanbod te vinden zijn. Door de nieuwe opzet is het makkelijker geworden om een geschikte sport te vinden in Utrecht en Noord-Holland. En dat is natuurlijk erg belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid van deze doelgroep. De vernieuwde website met alle verenigingen met een aangepast sportaanbod is vanaf nu te bekijken op www.aangepastsporten.info.

Foto Amstelveen
(Bron Aangepast Sporten - 2016)

Rolstoelbasketbal is een variant op basketbal, waarbij de sporters gebruik maken van een rolstoel. De sport werd voor het eerst in 1945 in de Verenigde Staten gespeeld door oorlogsveteranen van de Tweede Wereldoorlog


De website. Aangepast sporten is bedoeld voor mensen met een beperking, die niet met een reguliere vereniging mee kunnen komen. Op de oude website stond ook al veel informatie over het aangepast sporten, inclusief alle verenigingen met een sportaanbod voor mensen met een beperking in een groot deel van Noord-Holland en Utrecht. In de vernieuwde versie wordt nu ook Haarlem en omgeving meegenomen en daarnaast is de opmaak een stuk duidelijker geworden.

Daardoor is het voor meer mensen mogelijk om de juiste informatie te vinden. Met een nieuw logo, die bovenaan de website prijkt, wordt eenheid en duidelijkheid gecreëerd voor het aangepast sporten in alle regio’s. Door financiering van de provincie Noord-Holland zijn deze veranderingen mogelijk gemaakt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.