Bijgewerkt: 25 mei 2024

ASM Workshop op het AmstelveenSport Beweegplein

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
16-03-2024

AmstelveenSport bracht op donderdagmiddag 14 maart 2024 vakdocenten gym van het basisonderwijs, docenten van het MBO-college, medewerkers van Jongerenwerk, fysiotherapeuten, trainers van sportverenigingen en sport- en beweegdocenten samen tijdens de Athletic Skills Model (ASM) workshop op het AmstelveenSport Beweegplein bij Panta Rhei.

Foto Amstelveen
(Foto AmstelveenSport - 2024)

Deelnemers in actie tijdens de Athletic Skills Model Workshop op het AmstelveenSport Beweegplein

Het Athletic Skills Model is een praktisch en wetenschappelijk model uit Nederland voor veelzijdig bewegen. Tijdens de workshop gaven de ASM trainers de deelnemers uitleg over de principes van ASM en werden er diverse oefeningen uitgeprobeerd op het plein. De deelnemers nemen de opgedane kennis mee naar hun eigen lessen of gaan aan de slag op het AmstelveenSport Beweegplein. Het  plein is voor iedereen een leuke manier om aan je motorische vaardigheden te werken. 

Het AmstelveenSport Beweegplein is door iedereen te gebruiken. Iedereen van alle leeftijden en elk beweegniveau kan er tegelijkertijd sporten, revalideren, ontspannen, trainen en spelen.

Het AmstelveenSport Beweegplein ligt naast de school Panta Rhei, Pandora 1-2. Wekelijks op donderdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.