Bijgewerkt: 27 mei 2024

AON Sportdag op Ronald McDonald Centre

Nieuws -> Sport

Bron: Ronald McDonald Centre
27-01-2011

Op zaterdag 29 januari 2011 wordt voor de eerste keer de AON Sportdag georganiseerd op het Ronald McDonald Centre. Op dit prachtige complex kunnen Amsterdamse kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, kennis maken met verschillende sporten.

De organisatie van dit sportfeest is mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor AON. De verschillende sportverenigingen die actief zijn in het Centre, Only friends, Vette Pret / Fitkids, Stichting Mija, zullen de clinics verzorgen.

Aanstaande zaterdag zijn van 11:00 tot en met 15:00 uur de clinics te volgen voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijdsgroep 6 t/m 18 jaar. De sportactiviteiten lopen uiteen van voetbal, tennis, fitness tot aan kickboksen. Alle verenigingen kunnen zich profileren op de informatiemarkt.

Kinderen en jongeren die geïnteresseerd zijn kunnen zich direct inschrijven voor de gekozen sport. Behalve voor de (toekomstige) sporters geeft het ook de ouders een kans de verschillende sportmogelijkheden voor hun kinderen te leren kennen. Ouders worden daarom juist samen met hun kinderen uitgenodigd. Buiten de sporten zullen er nog overige activiteiten georganiseerd worden. Kinderen en jongeren kunnen zich laten schminken, spelen op het springkussen en gezamenlijk pannenkoeken eten.

De AON sportdag is een initiatief van en wordt georganiseerd door de stagiaires van de opleiding Sport en Bewegen, INHolland Haarlem in samenwerking met het Stiching Mija,het ROC van Amsterdam, Sportclub Only Friends en het Ronald McDonald Centre.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.