Bijgewerkt: 18 mei 2024

8 april en 27 mei 2018 is open middag bij Water Sportvereniging Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Barbara Hellendoorn
04-04-2018

Zeilen en windsurfen op de Poel. Al bijna 40 jaar wordt er vanaf de steiger bij het lommerrijke terrein van de WSA - Water Sportvereniging Amstelveen - gezeild op de Amstelveense Poel. Het nieuwe zeilseizoen is weer van start dus de boten en planken liggen klaar voor gebruik, en de WSA heeft nog ruimte voor extra leden. Die kunnen met gezin of vriendjes in de Optimisten of Pico’s, een potje suppen, of lekker uitwaaien op een surfplank.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Windsurfers van de Water Sportvereniging Amstelveen op de Poel op 11 mei 2008


Maar gewoon op het grasveld of de steiger van het zonnetje genieten en bbq-en kan ook, omdat de WSA een prachtig terrein tot haar beschikking heeft aan de rand van het Amsterdamse Bos, inclusief slingertouw in de grote oude boom (naast het terrein van Van Diemen en achter Prominent, aan de Handweg 131).

Een verlenging van je achtertuin aan het water! Door de hulp van de leden die af en toe de handen uit de mouwen steken, is het lidmaatschap relatief goedkoop. Een gezins- (€ 210 per jaar) of persoonlijk lid (€ 120 per jaar) van de WSA krijgt een sleutel van het terrein en kan zo zonder verdere kosten altijd gebruik maken van de boten, de planken en het terrein. Kijk voor meer informatie op www.opdepoel.nl of kom op zondag 8 april of zondag 27 mei 2018 naar de open middag van 14.00 tot 17.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.