Bijgewerkt: 26 september 2022

70 woorden door stadsdominee Werner Pieterse

Nieuws -> Kerk

Bron: Werner Pieterse
01-10-2018

Een paar woorden om even stil te staan in een snelle tijd. Ter inspiratie, om over te peinzen, om op te reageren, door te sturen, wat je wil. 70 woorden verschijnt  onregelmatig, maar altijd op maandag. Eerdere edities zijn te vinden op: wernerpieterse.nl

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Stadsdominee Werner Pieterse preekt in P60 op 25 juni 2018


70 woorden inspiratie. Een paar gedachten om de week mee te beginnen. Alle leven begint met inspiratie, geestkracht, bezieling, vertelt het eerste verhaal. Het stof van je vergankelijk lijf, jouw brein met voeten, 'wordt levend' met een zucht die de Allerhoogste je inademt. Je leeft van ontvangen. Vol geestkracht, poëzie, liefde, verlangen, inspiratie. Het geheim van jouw ik is je gegeven door een ander. Zullen we dat dan God noemen? (Genesis 2:7).

Werner Pieterse is stadsdominee in Amstelveen en predikant in de Amstelveense Paaskerk. stadsdominee@wernerpieterse.nl Werner: 'Voordat ik in Amstelveen kwam wonen werkte ik van 2007 tot 2013 als dominee in het Zeeuwse Heinkenszand en van 1997 tot 2002 in Muiderberg; ‘de Kerk aan Zee’. De jaren daartussen gaf ik theologie aan het Presbyterian Theological Seminary in Kumba, Kameroen. Ik ben getrouwd met Mariette. Samen hebben we vier jongens gekregen. Nu tussen de 9 en 20 jaar oud. Ik studeerde in Utrecht en Amsterdam, woonde een tijdje in Sofia en  groeide op in Middelburg. Ik ben geboren in 1970. Op 2 juni.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.