Bijgewerkt: 3 juni 2023

68-jarige fietser levensgevaarlijk gewond geraakt

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
15-12-2011

Een 68-jarige fietser uit Amstelveen is donderdagmorgen 15 december 2011 levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelauto op de kruising van de Olympiadelaan, het Oostelijk Halfrond en de Machineweg in Amstelveen.


Grotere kaart weergeven Kruising Olympiadelaan/ Machineweg, waar de aanrijding gebeurde

Omstreeks 11.40 uur bereed het slachtoffer het fietspad van het Oostelijk Halfrond in de richting van de Olympiadelaan. De 39-jarige bestuurder van de bestelauto reed op de Machineweg in de richting van het Oostelijk Halfrond en heeft vermoedelijk de fietser niet gezien. De man liep ernstig hoofdletsel op en is met hulp van een traumateam vervoerd naar een ziekenhuis waar hij in zeer kritieke toestand is opgenomen.

Getuigen gezocht

De politie heeft ter plaatse een technisch sporenonderzoek ingesteld en is nog op zoek naar getuigen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren, of die kort voor het moment van de aanrijding de Volkswagen bestelbus of de fietser hebben zien rijden, wordt verzocht contact op te nemen met de Dienst Controle Infrastructuur en Verkeer via 0900-8844.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.