Bijgewerkt: 25 mei 2024

5.000 deelnemers voor KPMG Lentemarathon in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Lentemarathon Amstelveen
01-03-2024

Recordaantal inschrijvingen voor KPMG Lentemarathon in Amstelveen, inclusief deelname burgemeester en wethouders. De KPMG Lentemarathon 2024 heeft een recordaantal inschrijvingen bereikt, met meer dan 5.000 deelnemers die zich hebben aangemeld voor verschillende afstanden. De marathon, halve marathon en estafette zijn volledig uitverkocht en er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de 5 km, 10 km en de Lentewandeling.

Deelname burgemeester en wethouders. Opvallend is de betrokkenheid van de burgemeester en de wethouders van Amstelveen. Herbert Raat wethouder Sport, is erg te spreken over de aankomende editie van de KPMG Lentemarathon: “Ik ben heel trots op onze sportgemeente Amstelveen. Voor deze editie van onze Lentemarathon hebben we nu al een recordaantal van meer dan 5000 inschrijvingen. Sport leeft in Amstelveen en met trots kan ik ook mededelen dat een team van de burgemeester en een aantal wethouders meedoet met de Estafette Marathon van de Lentemarathon. We hopen dat iedereen veel blijft sporten in Amstelveen en geef je daarom nu nog op voor een van de kortere afstanden van de Lentemarathon.”Foto Amstelveen
(Bron Lentemarathon Amstelveen - 2024)

Vlnr.: Wethouder Marijn van Ballegooijen (teamchef), de lopers Tjapko Poppens burgemeester, wethouders Frank Berkhout, Adam Elzakalai, Floor Gordon en Herbert Raat

Ook vanuit de organisatie van de KPMG Lentemarathon, wordt er erg lovend gesproken over de deelname en betrokkenheid van de burgemeester en de wethouders van Amstelveen: "De betrokkenheid van onze burgemeester en wethouders bij de KPMG Lentemarathon benadrukt dat sport een belangrijke pijler is voor de gemeente Amstelveen. We zijn trots dat de burgemeester en wethouders actief deelnemen aan de Estafette Marathon’’- aldus Roy van Damme.

Aanmelden. Met meer dan 5.000 deelnemers die de straten van Amstelveen zullen vullen, belooft de KPMG Lentemarathon op zondag 17 maart 2024 een onvergetelijke dag te worden. Voor degenen die nog willen deelnemen, zijn de laatste tickets voor de 5 km, 10 km en de Lentewandeling beschikbaar op de officiële website van het evenement: https://www.lentemarathon.nl/inschrijven/. Bekijk hier de video met het team van de burgemeester en de wethouders.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.