Bijgewerkt: 21 juni 2024

50% korting op fietsreparaties met Amstelveenpas

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
15-03-2024

Amstelveenpashouders kunnen ook in 2024 hun fiets laten repareren met 50 procent korting bij Van Nieuwkerk Fietsen en Scooters. De actie kwam tot stand via de Cliëntenraad Minima, een meedenkgroep van de gemeente Amstelveen. “Een mooi initiatief”-zegt Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Welzijn die een bezoek bracht aan de fiets- en scooterhandel aan de Bouwerij 71.

Van Ballegooijen: “Amstelveense ondernemers die iets doen voor onze inwoners met een krappe beurs verdienen waardering. Zij maken zo echt het verschil. Wij zijn ze enorm dankbaar en roepen andere bedrijven op die zich willen aansluiten bij de Amstelveenpas om zich te melden.”

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2024)

Wethouder Marijn van Ballegooijen met Karin Van Nieuwkerk (blonde vrouw) en twee leden van de Cliëntenraad Minima Amstelveen

Amstelveenpas. De fietsactie begon vorig jaar. Inmiddels is bekend dat de actie dit jaar wordt voorgezet. Meer informatie over de actie en alle andere acties zijn te vinden op de site van de Amstelveenpas www.amstelveenpas.nl

Over de Cliëntenraad Minima. De Cliëntenraad Minima Amstelveen adviseert het college van Amstelveen over de uitvoering van het minimabeleid. Deze participatieraad bestaat uit Amstelveners die ervaring hebben met het leven van weinig geld. Ook zijn er leden die veel contact hebben met mensen die leven van een minimuminkomen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.