Bijgewerkt: 26 mei 2024

33ste Open Startbaan Toernooi in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Secretariaat OST
01-06-2014

Tennistoppers komen naar Amstelveen

Voor het Stadshart Amstelveen/Open Startbaan Toernooi hebben zich inmiddels de eerste Nederlandse Topspelers aangemeld, het belooft een sterk toernooi te worden. In de week van 16 t/m 22 juni 2014 wordt op het tennispark Startbaan voor de 33ste keer het Open Startbaan Toernooi gespeeld. Met de verworven 4-sterren-kwalificatie (NRt****) behoort het Stadshart Amstelveen/OST tot de absolute top van de Nederlandse tennistoernooien. Niet alleen de vaderlandse tennistop maakt het toernooi tot een succes, ook de reguliere toernooi en competitiespelers dragen bij aan een evenement op het hoogste sportieve niveau.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2014)

Op het tennispark Startbaan voor de 33ste keer het Open Startbaan Toernooi gespeeld


Nu de eerste inschrijvingen binnenstromen, kunnen we ook al wat klinkende namen bekend maken. Bij de mannen zijn in ieder geval de nummer 10 op de nationale ranglijst Mark de Jong ( (Nederlands kampioen 2012) en Nick van der Meer (13) present. Bij de vrouwen kunnen we rekenen op de nummers 4 en 5 van de ranglijst Danielle Harmsen en Olga Kalyuzhnaya (finaliste OST 2012). En daar zullen in de komende weken zeker nog wat bekende namen aan toegevoegd worden.

De eerste wedstrijden van het Nationale Ranking toernooi starten woensdag 18 juni 2014, vanaf 09.00 uur. De finales worden zondag 22 juni gespeeld, vanaf 11.00 uur. Tennispark Startbaan verwacht een volle bezetting In de overige categorieën 2 tot en met 8. De wedstrijden worden van de vroege ochtend tot in de late uurtjes gespeeld, met een gezellige nazit in het café, of op het terras. Inschrijven kan nog tot 9 juni 2014 via www.openstartbaantoernooi.nl Adres: Tennispark Startbaan Startbaan 2 1185 XR AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.