Bijgewerkt: 25 mei 2024

31e Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
28-05-2010

Op vrijdag 18 juni 2010 (de langste en vrolijkste vrijdagavond van het jaar!) organiseert AV Startbaan in het Amsterdamse Bos de 31e Midzomernachtcross. De eerste start van deze gezellige loop is om 20.00 uur.

Bosloop Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Lopers in het Amsterdamse Bos


De start van de Midzomernachtcross is bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos (bij het bezoekerscentrum), het vlakke en snelle parcours voert van daar het Amsterdamse Bos in. De afstanden variëren van 2 km voor de jeugd en beginners tot 10 EM voor de goed getrainde lopers. Voor de snelste lopers zijn er prijzen en alle deelnemers krijgen na de finish een leuke herinnering. Iedereen van 6 tot 99 jaar kan meedoen. Inschrijven is nog mogelijk!

De organisatie streeft ernaar de Midzomernachtcross steeds meer een ‘groene loop’ te laten worden. Bijvoorbeeld door zo veel mogelijk digitaal te communiceren en het papiergebruik te beperken. Ook de deelnemers en toeschouwers kunnen hieraan bijdragen door zo min mogelijk gebruik te maken van de auto. Neem bijvoorbeeld de fiets of het openbaar vervoer. Of stap met meerder lopers in één auto.

Tijdens de Midzomernachtcross kunt u KiKa (Kinderen Kankervrij) steunen door een Kikabeer te kopen of door een  donatie in één van de Kika-collectebussen te doen.

Voor meer info zie: www.midzomernachtcross.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.