Bijgewerkt: 15 april 2024

31-jarige vrouw uit Amstelveen aangehouden in Scheveningen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
22-11-2019

Den Haag - Naar aanleiding van een melding deed de politie een instap in een woning aan de Scholstraat in Scheveningen op dinsdagmiddag 19 november 2019 rond 17:30 uur. In de woning en een schuur vonden agenten goederen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Twee verdachten, een 31-jarige vrouw uit Amstelveen en een 36-jarige man uit Den Haag, zijn aangehouden.

Agenten troffen in de woning en de schuur onder andere gereedschap aan. Alle goederen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. Of het hier om gestolen goederen gaat, zal nog uit onderzoek moeten blijken. Daarna zullen de rechtmatige eigenaren van de goederen door rechercheurs actief opgespoord worden. Ook namen agenten een personenauto in beslag. De twee verdachten zitten nog vast en worden gehoord. Het onderzoek is nog in volle gang.

Registreren van kostbare goederen/gereedschap. Zorg ervoor dat u altijd serienummers of specifieke kenmerken van uw kostbare goederen noteert. En graveer daar, waar mogelijk uw naam of initialen in de goederen. Dit helpt rechercheurs om gestolen goederen bij de rechtmatige eigenaren te krijgen. Bewaar ook goed uw aankoopnota’s om aan te tonen dat u de eigenaar van het goed bent. Lees meer over de registratie van goederen hier.

Doe altijd aangifte. De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer van diefstal? Doe dan altijd aangifte! Op https://www.politie.nl/themas/aangifte-doen.html vindt u meer informatie over de manieren waarop u aangifte kunt doen. Uw informatie geeft ons een beter beeld van de door u gemelde criminaliteitsvorm. Zo kunnen wij deze weer beter bestrijden. Ook als u al eerder bestolen bent en nog geen aangifte gedaan heeft, dan kan dat alsnog. Indien u bij uw eerdere aangifte van diefstal nog geen serie-, typenummers of specifieke kenmerken van uw goed heeft toegevoegd, dan kunt u dit alsnog doen in een aanvullende aangifte.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.