Bijgewerkt: 19 april 2024

2de editie Young Urbanus in het Noorddamcentrum

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Astrid van Ballegoy
06-03-2023

De corona gooide eerder roet in het eten, maar eindelijk is het zover! Zaterdag 18 maart 2023 gaat het dak eraf in het Noorddamcentrum tijdens Young Urbanus; hét festival in Amstelveen voor jonge bands en soloartiesten. De zaal gaat om 19:30 uur open. Toegang is gratis.

Podiumervaring. Young Urbanus biedt jong muziektalent de gelegenheid de zolderkamer of oefenruimte te verruilen voor een echt podium. Zo kunnen jongeren (van tieners tot begin twintigers) podiumervaring opdoen en familie, vrienden, klas- en studiegenoten en alle andere muziekliefhebbers uit de regio laten horen wat ze in huis hebben.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Het Noorddamcentrum in Bovenkerk, Amstelveen

Line up. Er hebben zich inmiddels vier bands aangemeld. De muziekstijlen variëren van disco/soul, pop, blues en rock tot jazz/funk. Dit is tot nu toe de line up. Het programma kan nog worden uitgebreid: Big Time: Funky band met leden van Muziek- en Dansschool Amstelveen, High Fidelity: Amstelveense coverband, Funk it up: Funk en disco Robin and Friends: Alternative Rock.

Young Urbanus is een initiatief van vrijwilligers uit Bovenkerk, Muziekcentrum Logblock, Rob van den Oever Drums & Studio en het Noorddamcentrum en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Bovenkerk.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.