Bijgewerkt: 23 juli 2024

27ste Nemo Boscross

Nieuws -> Sport

Bron: Nemo
27-09-2006

Eenmaal in de twee jaar zie je ze weer in het Amsterdamse Bos op de eerste zondag in oktober: Stellen in duikpak tussen de bomen!!

Op zondag 1 oktober 2006 organiseert Duikteam Nemo Amstelveen weer haar Boscross in het Amsterdamse Bos. Op basis van een thema is een wedstrijd- en behendigheidsparcours uitgezet, waarlangs sportduikers uit heel Nederland en omstreken zowel in als langs het water opdrachten moeten uitvoeren om punten te verzamelen.

Nemo logo Amstelveen
(Nemo collectie - 2006)

Het logo van Duikteam Nemo Amstelveen


Dit jaar is dat “Fabel & Fantasy”, waarop een prijs te verdienen valt voor de meest origineel geklede deelnemer. Dus laat je fantasie gaan en meld je in het Bos als lichtdemon, een Lordi (die Eurovisiefinnen), mystique, weergod, zwarte zwadderneel, lucifer, griffioen, watergeest, kleerkast of anderszins rond dit thema Het eerste buddypaar start om 12.00 uur precies en rond 17.00 uur is iedereen weer terug in het Nemo clubhuis

Na afloop kan er nog gezellig worden nagepraat onder het genot van een drankje en een maaltijd. De prijzen worden uitgereikt door een BN’er.

Lees verder: Boscross nieuwsbrief 1 en  Boscross nieuwsbrief 2 (pdf)

Website: Duikteam Nemo

Clubhuis Duikteam Nemo

Ouderkerkerlaan15

1185 AB Amstelveen

Telefoon: 020-6402785


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.