Bijgewerkt: 18 juni 2024

27-jarige man is dood aangetroffen in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
07-10-2018

Een 27-jarige man is op zondagmiddag 7 oktober 2018 onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Doctor Plesmansingel 261 in Amstelveen. De politie stelt een grootschalig onderzoek in naar de omstandigheden en houdt rekening met een misdrijf. Rond 14.45 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van geschreeuw in de woning. Agenten troffen bij de flatwoning familie aan en in de woning het levenloze lichaam van één van de bewoners (27). Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de exacte toedracht en doodsoorzaak is. De woning is afgezet voor sporenonderzoek en agenten zijn gestart met een buurtonderzoek. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart om de zaak verder te onderzoeken. Ook medewerkers van het Nederlandse Forensisch Instituut (NFI) zijn in de woning voor onderzoek.Man met bebloed sportjack. Het onderzoeksteam roept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden. Heeft u iets gezien of gehoord dat in relatie gebracht kan worden met deze zaak? Dan vragen wij u om contact op met te nemen met de politie. In het bijzonder zoekt de politie een man die rond 11.30 uur met een bebloed sportjack bij de flat is gezien en uiteindelijk wegliep richting de Van der Hooplaan/Stadshart Amstelveen. 

Volgens getuigen gaat het om een lichtgetinte man van rond de 25 jaar oud, met een stevig postuur, bol gelaat, kort opgeschoren haar, rond 1.90-1.95 lang en gekleed in een donkergrijze hoody. Heeft u deze man gezien? Of andere opvallende zaken rond de flat aan de Doctor Plesmansingel? Deel dit dan met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900- 8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. U kunt ook het onderstaande digitale tipformulier invullen. Heeft u meer informatie?  Laat het ons weten via het tipformulier.


Update 9 oktober 2018 13:45: Dood aangetroffen man (27) in woning Amstelveen betreft geen misdrijf

Na een uitgebreid onderzoek van de recherche, forensische opsporing, Nederlands Forensisch Instituut en het Openbaar Ministerie is gebleken dat de 27-jarige man die afgelopen zondag dood werd aangetroffen in zijn woning aan de Doctor Plesmansingel in Amstelveen niet ten gevolge van een strafbaar feit is overleden. De politie had zondagmiddag in dit onderzoek aan het publiek een vraag gesteld over een man met een bebloed shirt. Dat is uitgebreid meegenomen in het onderzoek, inmiddels is duidelijk geworden dat dit voorval niets met deze zaak te maken te heeft.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.