Bijgewerkt: 19 mei 2024

25e Amstelveens horeca-voetbaltoernooi

Nieuws -> Sport

Bron: Roda '23
27-04-2009

Op zaterdag 30 mei 2009 vindt voor de 25e keer het Amstelveense Horeca Toernooi plaats. Tijdens dit voetbaltoernooi gaan horecabedrijven uit Amstelveen en omstreken met elkaar de strijd aan. Het toernooi wordt gehouden op het complex van voetbalvereniging RODA ’23 aan de Noorddammerweg in Amstelveen (Bovenkerk). Rond 09.30 uur gaan de wedstrijden van start en naar verwachting zal om 17.00 uur de finale plaatsvinden.

Horeca  Amstelveen
(Rolf en Astrid - 2009)

Hoeracatoernooi in 2007


Het toernooi is een initiatief van enkele Amstelveense horeca-exploitanten. De eigenaren van de deelnemende horecabedrijven zijn ieder jaar weer zeer betrokken bij hun team(s) en in een aantal gevallen spelen zij zelf ook mee. Het toernooi is na 25 jaar een begrip binnen de horecasector en bij voetballiefhebbers uit de regio. Ieder jaar is er weer een groot aantal deelnemende teams van de partij.

De winnaar van het allereerste toernooi, Hotel Abina, is nog steeds een trouwe deelnemer, maar ook diverse andere teams doen al vele jaren mee (sommige zelfs in beide categorieën). In 2008 was Bar Anno 1890 de winnaar bij de recreanten. Het prestatietoernooi werd vorig jaar gewonnen door Argentijns restaurant Buenos Aires. Horecabedrijven die aan het toernooi willen meedoen, kunnen zich aanmelden via horecatoernooiamstelveen@live.nl.

Horeca  Amstelveen
(Rolf en Astrid - 2009)

Hoeracatoernooi in 2007


Net als voorgaande jaren bestaat ook in dit jubileumjaar het Amstelveense Horeca Toernooi uit twee categorieën: het prestatieve toernooi en het toernooi voor de “recreanten”. Bij de recreanten is het niet toegestaan spelers op te stellen die in een 1e of 2e elftal voor een voetbalvereniging uitkomen, tenzij de speler ouder is dan 35 jaar. Om te stimuleren dat de teams vooral op een sportieve manier om de overwinning strijden, worden er sportiviteitprijzen beschikbaar gesteld.

Iedereen die de voetbalwedstrijden van het horecatoernooi wil bekijken of gewoon een gezellige dag uit wil, is op 30 mei van harte welkom op het RODA-complex. Wanneer het weer meewerkt, is het aangenaam vertoeven op het buitenterras (inclusief speeltuin voor de allerkleinsten).


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.