Bijgewerkt: 30 september 2023

22-jarige Amstelvener aangehouden in Hoogmade

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
07-03-2015

Hoogmade - De politie heeft donderdagavond 5 maart 2015 een 22-jarige Amstelvener en een 23-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van diefstal uit een kleedkamer van een voetbalvereniging. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie de melding, dat er bij voetbalvereniging MMO aan de Vlietkade twee personen waren betrapt die goederen uit een kleedkamer hadden gestolen.

De Amstelvener was al door leden van een team aangehouden, toen hij werd betrapt in de kleedkamer. Vermoedelijk dacht de dief, dat hij alleen in de kleedkamer was, toen hij binnenkwam. Een 23-jarige voetballer zag de man plotseling in de kleedkamer staan en zag hem een portemonnee wegpakken. Om te voorkomen, dat de man er vandoor ging hield de voetballer hem tegen. Hierop ontstond er een worsteling, waarbij de voetballer meerdere keren werd geslagen. Al worstelend ging het tweetal naar buiten, waar de andere teamgenoten te hulp schoten. De man werd uiteindelijk overgedragen aan de politie. De voetballer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Terwijl de dief in de kleedkamer werd ontdekt, kwam een teamgenoot een tweede verdachte tegen op het terrein. Deze verdachte wist er vandoor te gaan, toen de ander werd aangehouden. Hij werd na een korte achtervolging door agenten nabij de A4 aangehouden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.