Bijgewerkt: 18 juni 2024

20-jarige man uit Amstelveen is gearresteerd

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
23-05-2013

Oirschot - De politie heeft woensdagochtend 22 mei 2013 twee mannen aangehouden, nadat in het huis van één van hen in Oirschot een hoeveelheid hennep was gevonden.

Surveillerende agenten zagen rond 1.45 uur op de Noord Brabantlaan in Eindhoven een auto rijden, waarvan de eigenaar nog een boete had openstaan. Ze hebben de auto laten stoppen en de bestuurder gecontroleerd. Deze had zijn rijbewijs thuis liggen, waarna de agenten achter hem aan naar zijn woning in Oirschot zijn gereden.

Daar roken de politiemensen een flinke henneplucht. Bij het doorzoeken van het huis vonden ze een tas met henneptoppen en materiaal om hennep te drogen. Dat is allemaal in beslag genomen. De 30-jarige bewoner werd aangehouden.

Hij had ook nog een boete van bijna 1000 euro openstaan. Ook een 20-jarige man uit Amstelveen, die bij hem in de auto zat en ook in de woning was, is gearresteerd. Beide mannen zijn ingesloten voor verder onderzoek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.